Login

ICT Leads

OrangeRepublic brengt de vragers en aanbieders bij elkaar. Veel bedrijven zoeken productinformatie en hulp bij selectie & implementatie en staan open voor een onafhankelijke partij die helpt bij het vinden van de juiste informatie en leveranciers.

Jaarlijkse vragen meer dan 3.500 organisaties informatie aan bij verschillende websites van OrangeRepublic. Enkele honderden daarvan zijn kwaliteitsleads en staan open voor contact met leveranciers. Meer dan 350 leveranciers ontvangen precies die leads die passen bij hun oplossing. Heeft u interesse om ook ICT leads te ontvangen? Lees alle voordelen hieronder of neem contact met ons op.

Organisaties die uw informatie ontvangen kunt u zonder problemen benaderen. Ze weten dat u ze opvolgt, staan open voor contact en zijn serieus in hun investeringsbehoefte. Ze zien onze diensten als ideaal middel om zich kosteloos volledig te laten informeren over passende producten.

OrangeRepublic neemt uw leadgeneratie serieus en met 200.000 bekeken pagina’s per maand, uitstekende conversiecijfers en een prijs-per-lead systeem, van tussen de 25 en 340 euro. Dit  is het een uitstekend middel om uw entree te maken bij nieuwe prospects.