Login

Onze Websites

Accountancy Newz websiteBrancheNewz

Een project dat de focus legt op kwaliteitsnieuws uit 17 branches. Door een samenwerking met ProfNews biedt OrangeRepublic op branchegerichte websites dagelijks meer dan 200 samenvattingen van nieuws uit honderden vakbladen uit tientallen branches.  Via de sites zijn er diverse mogelijkheden om in contact te komen met softwareleveranciers, via de selectiepakketten die op de sites te vinden zijn. Uniek aan de daar aangeboden informatiepakketten is dat aan de klanten open gesteld wordt naar de benodigde software, in plaats van dat de klant geforceerd een bepaalde softwaregroep kiest.

De 17 branches waarop de Newz-sites zich richten zijn: Accountancy, Advocatuur, Automotive, Beverages, Biotechnologie, Bouw Nieuws, Chemie, Financieel, Food, Grafisch, Kunststof, Logistiek, Metaal, Overheid, Retail, Werk en Zorg.

SoftwareMatrix

SoftwareMatrix portaal

Een portaal met 17 softwarecategorie√ęn. SoftwareMatrix is een gratis vergelijkingssite die leveranciers de mogelijkheid geeft om kosteloos hun producten te promoten aan de meer dan 30.000 unieke bezoekers per maand. Met meer dan 5.500 leveranciers in de database en honderden actieve producten is het de meest gebruikte bedrijfssoftware-vergelijkingssite van Nederland. Ieder product kan op 300-700 functies vergeleken worden, maar er kan ook gezocht worden op specifieke functies, wat het een zeer krachtige omgeving maakt. Leveranciers publiceren nieuws, producten, referenties, evenementen en whitepapers, binnen de beveiligde omgeving om deze direct ter beschikking te stellen aan de bezoekers.

NederlandsKennisCentrum

NederlandsKennisCentrum is een vervanging van de Kiezen en Centraal sites die OrangeRepublic eerder voerde. Deze site is sinds derde kwartaal 2011 online en heeft rond de 45.000 bezoekers per maand. De site kens een BuyersGuide voor het zoeken en vinden van Nederlands belangrijkste software leveranciers. Actueel nieuws met gemiddeld 10-12 updates per dag en honderden leveranciers die hun producten bijhouden via het extranet van OrangeRepublic.